Despre adidasi nike originali

Informatii magazin

Produsele comercializate sunt actualizate zilnic si sunt prezentate in categoriile : Adidasi Nike, Adidasi Adidas, Adidasi Puma . Adidasii sunt disponibili in mai multe variante de culori, o gama larga de marimi de la 35 la 47 si prezinta garantia ca sunt de inalta calitate, deoarece sunt achizitionati de la producatori de talie mondiala: Nike, Adidas, Puma.

Produsele Adidasi Nike, Adidasi Adidas, Adidasi Puma aflate pe site-ul nostru sunt 100% originale, fiind livrate in ambalajul oferit de producator. Daca marimea comandata nu se potriveste, produsul poate fi schimbat cu o alta marime sau un alt produs de pe site.

Magazinul online ofera garantie de 30 zile pentru produsele comercializate!
Plata produselor se face doar la ridicarea comenzii, prin sistem ramburs. Site-ul nostru un percepe plati in avans pentru comenzile dumneavoastra.

Livrarea se face prin posta romana sau curier rapid, termenul de livrare fiind de maxim 2-3 zile, in functie de ceea ce alegeti dumneavoastra. Costul de livrare este de 20 lei /colet , atat prin Posta romana-Prioripost cat si prin curierat rapid- Fan Courier.

Nouveau LIne SRL-D

CUI 34322213

J35/770/2015

Adresa : Timisoara, str Felix nr 7

Telefon: 0724418162